Rybí konzervy
Nejprodávanější
VIG-ANC
VIG-DEL-AN
Hřebenatky naložené v omáčce Salsa Vieira, založené na rajčatech a cibuli. Ideální jako studený předkrm nebo tapas, ale i na vaření do Paelly nebo těstovin.
VIG-HRE
VIG-DEL-ZAM
VIG-KAL
Kousky chapadel chobotnice, které jsou naložené v olivovém oleji, spolu s česnekem a chilli. Tento způsob úpravy je typický pro oblast Galicie.
VIG-CHOB
VIG-DEL-CH
Očištěné filetky z makrely bez kůže. Jemné maso je naložené v chuťově neutrálním, kvalitním slunečnicovém oleji. Vysoký obsah vitamínů a minerálů.
VIG-MAKF
Delikátní mušle ve vlastní šťávě se hodí jako skvělý aperitiv ke sklence Cavy či Albariña. Jsou výborné zakápnuté olivovým olejem a posypané šupinkovou solí.
VIG-MUS
VIG-DEL-S
Konzerva obsahuje 3-4 šťavnaté masité sardinky, naložené v chuťově neutrálním, kvalitním slunečnicovém oleji spolu s chilli papričkou.
120 g
VIG-SAR-PIC
VIG-SAR
Konzerva obsahuje malé filetky z tělíček sépií, naložené v chuťově neutrálním slunečnicovém oleji. Ideální jako předkrm, tapas, do salátů nebo i na vaření.
VIG-SEP
Španělská specialita - kousky sépií v omáčce z vlastního inkoustu a rajčat. Výborně se hodí na vaření do španělské speciality Paella Negra, tedy černá paella.
VIG-SEP-EST
V konzervě je 8-12 ks v omáčce escabeche, typické pro Španělsko a Portugalsko. Lehce kyselá a velmi dobře vyvážená chuť. Ideální jako předkrm nebo tapas.
VIG-SLE
V konzervě je cca 10 pečlivě vybraných mušlí podobné velikosti v omáčce escabeche (lehce kyselá a velmi dobře vyvážená chuť). Ideální jako předkrm nebo tapas.
VIG-DEL-SL
VIG-SKE
Konzerva obsahuje vykoštěné filety masa spolu s hustou omáčku. Podávat můžete studenou i teplou s bílým pečivem.
VIG-TRE
VIG-DEL-TUNB
Tip
Tuňák žlutoploutvý patří jednoznačně mezi nejkvalitnější konzervované tuňáky. Konzerva obsahuje celé špalíčky masa z filetů, žádnou drť!
VIG-TUN-LO
Moře Galicie je známé po celém světě díky výjimečné kvalitě svých ryb a mořských plodů.
V naší nabídce najdete oblíbené proukty jako je tuňák, sardinky, mušle, chobotnice, kalamáry a mnoho dalších specialit. Doporučujeme ochutnat a poznat rozdíl především v kvalitě tuňáka. Konzervárna Vigilante pracuje s těmi nejlepšími druhy - tedy tuňákem bílým (Bonito del Norte) a tuňákem žlutoploutvým (Atún Claro). V konzervě najdete celé šťavnaté kusy hřbetních filet, žádnou drť!