Novinky
Nejprodávanější

Tento Crémant vyniká svěžestí, čistotou a elegancí. V chuti můžeme najít především tóny čerstvých hroznů.

Čistá, chuťově výrazná čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky a Tanzanie.85% kakao

Čokoláda s kousky karamelizovaných lískových oříšků. Obsahuje pravou 63% čokoládu a Myšákův pověstný griliáš.

Originální stroj Berkel Home Line Plus přináší design do vaší kuchyně. Spojuje funkčnost a vysokou bezpečnost řezání s čistým designem.

Selekce 34 pozemků vinné révy, které silně reprezentují specifika historického městečka Labastida, rodiště nekultivovanějších vín v oblasti Rioja.

Svěže sladký Riesling z top vinic Felsenberg a Königsfels. Chuť je vyvážená a díky přírodnímu cukru a kyselině příjemně šťavnatá, s minerální dochutí.

Riesling ze zapomenuté vinice Königsfels, která je jednou z nejrespektovanější vinic v Nahe. Plné víno s dlouhou dochutí a typickým slaným závěrem.

Riesling z kamenité single vinice Marbach, která mu zajišťuje velké tělo a mineralitu. Víno s velkým a výjimečným potenciálem ke zrání v lahvi.

Tento Riesling pochází z top Grand Cru vinic Felsenberg a Königsfels. Půda obsahuje vulkanické horniny, které podporují jeho specifické aroma a chuť.

Typický Riesling z Nahe, který vyniká svojí svěžestí a mineralitou. Skvělý balanc mezi zbytkovým cukrem a kyselinou.

8 - 10 filetů z kantabrijských ančoviček nejvyšší kvality v olivovém oleji. Mají velmi delikátní chuť. Skvělé na přípravu tapas, ale i samostatně pouze s pečivem.

Filety z kantabrijských ančoviček nejvyšší kvality v olivovém oleji. Mají velmi delikátní chuť. Skvělé na přípravu tapas, ale i samostatně pouze s pečivem. Papírová krabička.

Filety z kantabrijských ančoviček nejvyšší kvality v olivovém oleji. Mají velmi delikátní chuť. Skvělé na přípravu tapas, ale i samostatně pouze s pečivem.

Terinka připravená dle tradičních receptur regionu Baskicko, s delikátní chutí letních lanýžů. 135 g

Vepřová terinka s parikou Espelette, která je základním kamenem baskické kuchyně. Praktické balení - otvírá se z obou stran. 135 g

Vykoštěná křepelka ve skle. Nakládané maso v omáčce escabeche, což je velmi starý a tradiční způsob uchovávání masa.

Kuřecí stehýnka "nadivoko" připravená v domácí omáčce s kořením a vinným octem. Stačí ohřát a podávat s přílohou dle chuti.

Kuřecí stehýnka v omáčce "a la cerveza", neboli na pivu se hodí jako předkrm s bagetou či hlavní chod s přílohou.