Olivy, zelenina
Nejprodávanější
Tip
Delikátní bílý chřest té nejvyšší kvality s ochrannou známkou Espárrago de Navarra IGP. Tento chřest neobsahuje tvrdá vlákna.220 g
LC-ES
Malé španělské kapary ve slaném nálevu. Hodí se na vaření, do dresingů či omáček. Lze použít bez úpravy, avšak doporučujeme propláchnout od soli. 220 g
KA-ALC
Malé zelené kozí rohy ze španělských paprik Guindillas naložené v tradičním kyselém nálevu. Papričky Guindilla jsou typické pro Baskicko. 150 g
KA-GUI
Malé španělské okurečky Pepinillos jsou naložené v tradičním kyselém nálevu, založeném na bílém vinném octu. Ideální na tapas, do salátů a pomazánek. 180 g
KA-OK
Směs zelených a černých oliv, okurečků a bílých cibulek. Ideální jako občerstvení ke sklence vína, piva, či vermutu. Hodí se také do nejrůznějších salátů. 150 g
KA-COC
Směs zelených a černých oliv, okurečků a bílých cibulek. Ideální jako občerstvení ke sklence vína, piva, či vermutu. Hodí se také do nejrůznějších salátů.700 g
KA-COCS
Černé vypeckované olivy v malé plechovce. Díky vynikajícímu tónu chuti jsou vhodné přímo k jídlu a nebo na přípravu dalších studených i teplých pokrmů. 150 g
KA-OL-CER
Díky vynikajícímu tónu chuti se hodí přímo k jídlu a nebo na přípravu dalších studených i teplých pokrmů. Velké balení vhodné do gastronomie. 2000 g
KA-OL-CERV
Zelené olivy odrůdy Manzanilla plněné ančovičkou. Ve Španělsku asi nejrozšířenější příchuť, olivám dodává lehkou slanost a vybízí k jezení a pití.120 g
KA-OL-ANC
Zelené olivy odrůdy Manzanilla plněné citronem. Ten jim dodává svěží chuť a lehkou kyselost. Perfektně doplní pokrmy s rybami a plody moře. 120 g
KA-OL-CIT
Zelené olivy odrůdy Manzanilla plněné paprikou. Ta jim dodává plnou nasládlou chuť. Pro svoji univerzálnost se hodí do spousty pokrmů. 120 g
KA-OL-PAP
Akce
Zelené olivy odrůdy Manzanilla plněné tuňákem, který se ve Španělsku těší velké popularitě. Ideální jako aperitiv nebo do salátů či těstovin. 120 g
KA-OL-TUN
Nakládané olivy s peckou Aliñas de la Abuela (babiččina směs) jsou smíchané s kořením, česnekem, ochucené olivovým olejem v lehce kyselém nálevu. 520 g
KA-OS-AB
Zelené vypeckované olivy v malé plechovce. Olivy jsou nejčastějším a nejzdravějším klenotem mezi občerstvením středomořské stravy. 150 g
KA-OL-ZEL
Velké balení zelených vypeckovaných oliv vhodné do gastronomie. Olivy jsou nejčastějším a nejzdravějším klenotem mezi občerstvením středomořské stravy. 2000g
KA-OL-ZELV
Zeleninové špízky Banderillas v chuťově výrazném, pikantním kyselém nálevu, který je ochucen olivovým olejem. 400 g
KA-BAN
Klasická barová koktejlová selekce nakládané zeleniny. Zelené olivy s peckou, černé olivy, okurečky Pepinillos a cibulky. Vše naložené ve slaném láku. 210 g
MA-OS-COC
Tyto olivy jako jediné nejsou naložené v solném láku. Jsou na pohled vrásčité (arrugadas), díky naložení pouze do soli a extra virgin olivového oleje. 220 g
MA-OS-CER
Zelené olivy odrůdy Manzanilla plněné ančovičkou. Ve Španělsku asi nejrozšířenější příchuť, olivám dodává lehkou slanost a vybízí k jezení a pití.150 g
MA-OL-ANC
Zelené olivy odrůdy Manzanilla plněné citronem. Ten jim dodává svěží chuť a lehkou kyselost. Perfektně doplní pokrmy s rybami a plody moře.120 g
MA-OL-CIT
Značka Karina z oblasti Murcía nabízí široký sortiment nakládané zeleniny, zelené, černé a plněné olivy, či kapary.
V Katalánsku, v La Masrojana vznikají zdravé produkty vysoké kvality. Pracují hned s několika druhy oliv a je opravdu zajímavé ochutnat jejich odrůdové odlišnosti.
Zelenina La Catedral z oblasti Navarra je ve Španělsku ikonou. S jejich produkty pracují Michelinští kuchaři a není se čemu divit, chuť rajčat, paprik či chřestu je opravdu delikátní.