Picos, slaný snack
Nejprodávanější
MAN-SOL-100
Řemeslné picos ve tvaru malých rohlíčků, které jsou tradiční v městečku Utreran. Jako stvořené pro všechny milovníky kvalitních surovin a jednoduchých chutí.
PIC-AR-3
Řemeslné picos ve tvaru malých rohlíčků, které jsou tradiční v městečku Utreran. Jako stvořené pro všechny milovníky kvalitních surovin a jednoduchých chutí.
PIC-AR-1
Řemeslné picos ve tvaru malých rohlíčků, které jsou tradiční v městečku Utreran. Jako stvořené pro všechny milovníky kvalitních surovin a jednoduchých chutí.
PIC-AR-2
Picos Gourmet Rustico mají tvar malých bagetek a na rozdíl od jiných typů obsahují žitný kvásek. Nezaměnitelná chuť a jedinečná rustikální struktura.
PIC-GR-3
Picos Gourmet Rustico mají tvar malých bagetek a na rozdíl od jiných typů obsahují žitný kvásek. V obalu Doypack pak vydrží dlouho křupavé.
PIC-GRG-1
Tyto picos mají tvar malých bagetek a na rozdíl od jiných typů obsahují žitný kvásek. Ve znovu uzavíratelném obalu Doypack pak vydrží dlouho křupavé.
PIC-GRG-2
Novinka
Novinkou od Picos Obando jsou tyto 100% oragnické celozrnné bagetky. Dokonalá chuť a zdravotní benefity v jednom.
PIC-GRO-2
Novinka
Tenké, extra křupavé chlebové lístky "Hojas" ideálně doplní nejrůznější pomazánky a dipy. Chutnají ale skvěle i samotné nebo s olivovým olejem.
PIC-PH-2
"Mix" obsahuje náhodně vybrané druhy - rohlíčky, válečky a sezamové polštářky. Pro svoji univerzálnost se skvěle snoubí s jakýmkoliv pokrmem.
PIC-RE-3
Picos rebujos "Mix" obsahuje náhodně vybrané druhy - rohlíčky, válečky a sezamové polštářky. Pro svoji univerzálnost se skvěle snoubí s jakýmkoliv pokrmem.
PIC-RE-2
Novinka
Skvělá chuť bez lepku! Tyto picos si díky kukuřičné mouce zachovávají veškerou chuť a texturu. Vhodné pro celiaky.
PIC-SG-1
Co jsou to vlastně picos?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Jejich předností je to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a dalším pochutinám. Picos se využívají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.