Jumilla
Nejprodávanější
BB-PD-C
Mladé víno, které se jednoduše pije. Svůj ovocný charakter má díky odrůdě Monastrell a zrání pouze v nerezových sudech.
BB-CJ-M
Cuvée složené ze 2 odrůd. Kromě Tempranilla je zde zachycen také výrazný charakter odrůdy Monastrell, přinášející jemné ovocné tóny a hladký konec.
BB-CJ-MT
Suché růžové víno vyrobené z odrůdy Monastrell. Vynikající pro letní večeře, dobře se doplňuje s mořskými plody, tuňákem, drůbeží na grilu a ovocnými dezerty.
BB-CJ-ROS
V chuti šťavnaté, příjemné na patře, čisté a velmi perzistentní. Ve vůni náznaky kokosových ořechů, vanilky, jemně ovocný tón. Cuvée Monastrell a Tempranillo.
BB-CJ-CRI
V chuti je víno lahodné, zralé a kulaté, mírně kořeněné s pocitem sladkosti červeného ovoce. Všestranné a moderní víno, které se hodí pít za každé situace.
BB-PD-B
Svěží Sauvignon s ovocně citrusovým charakterem a dlouhou dochutí. Skvěle doplní grilovanou rybu, polévku gazpacho nebo čerstvý kozí sýr.
BB-PD-SB
Elegantní a plné víno. Mohutná třešňově červená až rubínová barva. Komplexní bouquet vůní červených bobulí, džemu a toastové spáleninky.
BB-CJ-RES
Toto unikátní cuvée (Monastrell a Syrah) zraje minimálně 12 měsíců ve vybraných francouzských a amerických sudech. Harmonické a plné víno s dlouhou dochutí.
BB-PD-12
Víno pro speciální momenty. Vyrobené z odrůdy Monastrell z nadmořské výšky až 700 m, zrající na nových francouzských barikových sudech.
BB-DIV
Cuvée zrající 5 měsíců v barikovém sudu. Díky ležení v lahvi Magnum zde najdeme příjemně nazrálé tóny. Dárková krabice s logem vinařství zdarma!
BB-PD-BMGN
Komplexní a harmonické. Víno s velkým tělem a uhlazenými taniny. Tento 24měsíční Pino Doncel „výběr z vinic“ vyjadřuje pravý středomořský charakter.
BB-PD-24
Jumilla je velmi teplá náhorní oblast, která se nachází v provincii Murcia. Roční úhrn srážek (cca 300 mm) je velmi malý a proto se zde daří zejména silným plodinám jako jsou olivovníky, mandlovníky a vinná réva. Tři čtvrtiny vinic obklopují město Jumilla.

Červené víno tu hraje hlavní roli, především odrůda Monastrell může být zajímavá a dává působivá vína. Dříve se vyráběla hlavně těžká červená vína, a to za použití metody "doble pasta". V současné době je pozornost zaměřena na lehčí vína, obvykle ve stylu Joven.