OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

Ančovičky kantabrijské v olivovém oleji GOLD 55 g (Anchoas del Cantábrico)

Kód: COD-SG-55
216 Kč
Skladem

7 - 10 filetů z kantabrijských ančoviček vysoké kvality v olivovém oleji. Mají velmi delikátní chuť. Skvělé na přípravu tapas, ale i samostatně pouze s pečivem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Codesa Anchoas - Anchoas del Cantábrico - Ančovičky kantabrijské v olivovém oleji 7-10 filetů

Serie GOLD-ORO (vysoká kvalita a zpracování)
Konzerva 55 g (32 g čistá váha)

Sardele lovené tradičním způsobem v Kantabrijském moři dosahují nejvyšší kvality. Jsou hladké a pevné struktury a méně tučné. Filety jsou ručně zpracovávané a dále pak nakládané v olivovém oleji a soli. Hladká, čistá, masitá ančovička, cihlově načervenalé barvy, s nezaměnitelnou texturou a bohatou delikátní chutí. 

Skvělé na přípravu tapas, ale i samostatně pouze s pečivem.

Ančovičky CODESA se pravidelně objevují v žebříčku 10 nejlepších ančoviček Španělska!

Složení: ančovičky (sardel obecná), olivový olej, sůl

Doplňkové parametry

Kategorie: Konzervované ryby a mořské plody ze Španělska
Země původu, region: Španělsko, Kantábrie
Hmotnost: 55 g
Počet ks v balení: 24 ks

CHUŤ ANČOVIČEK ZNAČKY CODESA, Z MOŘE NA VÁŠ STŮL OD ROKU 1976

 

Codesa je rodinná společnost třetí generace, která sídlí na břehu Kantabrijského moře, v rybářské vesnici Laredo. V oblasti, která je celosvětově považována za místo původu těch nejlepších ančoviček. Zpracovává se zde 100 % produktů Codesa, jsou specialisté na solení kantabrijských filetů ančoviček a výrobu špízků zvaných Gilda.

Používají Sardele obecné „Engraulis Encrasicolus“, výhradně lovené košelkovými nevody (druh sítě) za úsvitu během jarní sklizně. Tento způsob rybolovu je selektivní, ekologický a hlavně tradiční. Osobně vybírají a získávají šarže ryb nejvyšší kvality a velikosti v nejlepších kantabrijských rybářských přístavech. 

Ančovičky CODESA se pravidelně objevují v žebříčku 10 nejlepších ančoviček Španělska.

Codesa 

Zpracováno s péčí a respektem místními řemeslníky

Po přípravě a zrání solených sardelí ve sklepě po dobu průměrně jednoho roku je produkt zpracován s hlubokou péčí a respektem v rukou kantabrijských expertů „filleterů“, kteří přeměňují nasolené ryby na chutné filety výjimečně čistých a chutných ančoviček. Vždy převažuje kvalita a chuť nad kvantitou, což zajišťuje vynikající konečný produkt.

Řemeslná zručnost s hlubokou konzervárenskou tradicí

Výsledkem tohoto společného snažení je hladká, čistá, masitá ančovička, cihlově načervenalé barvy,  s nezaměnitelnou texturou a bohatou chutí. Know-how jejich konzervárenského mistra Juliana Fernándeze, je žijícím odkazem původního konzervárenského mistra Celestina Fernándeze "Tinína". Výsledný chuťový projev ančovičky nám připomíná to, co bychom mohli definovat jako "jamón z moře".

 Umění, excelence, výzkum, vývoj a inovace

To jsou některá slova, která definují ančovičky Codesa.  Výsledkem tří let tvrdé práce, zkoumání nejlepšího nasolení, degustací, analýz, nutričních zpráv a nakonec i prezentace jejich patentu, uvedli na trh jedinečný produkt na světě "Made in Cantabria", ještě zdravější a lahodnější. 

Všechny jejich ančovičky jsou zaručeny jakostně kontrolovanou pečetí „ANCHOVIES FROM CANTABRIA“, která potvrzuje, že sardel byla chycena v Kantabrijském moři během „Jarní rybářské sezóny“ lovem košelkovými nevody a plně zpracována v Kantábrii, což zajišťuje maximální kvalitu produktu.

Picture3   52991302_2173483192695021_2284785076619182080_n

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz