PRODEJNA OTEVŘENA PO - PÁ 10:00 - 16:00

Šamšula Hibernal

Kód: JS-HIB
244 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

příjemně polosuchý, aromatický Hibernal s vůní černého rybízu a bezových květů. Chuť je plná a svěží. Hodí se k sýrům s modrou plísní a thajské kuchyni.

 

předkrmy, tapassýry s modou plísníasijské pokrmy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jakub Šamšula - Hibernal

100% Hibernal, Pozdní sběr, polosuché
Alc.: 13 %
Zbytkový cukr: 11,9 g/l, obsah kyselin: 6,4 g/l

Uchvátí nás jasná zelenkavá barva s odstínem lněného plátna, přecházející do průrazné vůně výhonků černého rybízu a květů černého bezu s bylinkovým projevem. Chuť je plná, ale svěží - vynikne dynamické spojení pomela, bílého rybízu a angreštu.

Doporučujeme k výrazným předkrmům, sýrům s modrou plísní a thajské kuchyni.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílé víno
Region, země: Morava (CZE)
Druh: Bílé
Obsah cukru: Polosuché
Ročník: 2020
Odrůda: Hibernal
Objem: 0,75 l
Zrání: Nerezový tank
Položka byla vyprodána…

samsula

Vinařství, které celou svou produkci lahvuje, se specializuje na výrobu limitovaných partií přívlastkových, převážně bílých, vín exkluzivní kvality pocházejících z redukovaných sklizní hroznů většinou z vlastních vinic. Hlavní důraz je kladen na přípravu suchých vín, jež vynikají jemností a čistotou chutě. Vinařství je pro ně posláním a každodenní výzvou, věnují se mu s plným nasazením a jen ty nejlepší hrozny, které jim příroda dovolí sklidit přetváří ve víno, se kterým se Vám dostává do rukou ztělesněná práce ve vinici a sklepě. Vychutnejte si vzácný okamžik souznění s vinařem, vinicí a vinařskou tradicí Čejkovic. Jakub Šamšula vystudoval vinařství na Zahradnické fakultě v Lednici, absolvoval Vinařskou akademii ve Valticích a Sommelier academy v Praze a načerpal inspiraci při cestách po Itálii, Francii a Rakousku.

 


 

→ PŘEJÍT DO OBLASTI MORAVA

 


 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení