Italská pasta nejvyšší kvality
Italské těstoviny nejvyšší kvality z tvrdé organické pšenice. K tomu lahodné italské omáčky a další produkty z rajčat.
V Monograno Felicetti se pasta vyrábí již po čtvrtou generaci od roku 1908. Dokonalé klimatické podmínky, horský vzduch v nadmořské výšce asi 1000 m nad mořem, čistá voda přímo z pramene a velká péče dávají za vznik zlatavé pšenici mimořádné kvality.
Molino Agostini vyrábí pomalu sušené organické těstoviny z tvrdé pšenice "semoliny". Ta obsahuje více proteinových komplexů než hladká mouka a je lepší a kompaktnější na vaření. Výsledkem je jedinečná a lahodná chuť a vůně. Charakteristický drsný povrch pak dobře přijímá a vyzdvihuje veškerou chuť doprovodných omáček.
Nejprodávanější

Polosušená rajčátka z celého trsu čerstvých “datlovek”. Stačí je otevřít a dát si je k pečivu, k sýru, na kanapky i na těstoviny.

Ditalini mini z organické tvrdé BIO pšenice s typicky drsným povrchem. Vhodné také do polévky.

Fusilli z organické tvrdé BIO pšenice s typicky drsným povrchem, který dobře přijímá a vyzdvihuje veškerou chuť doprovodných omáček.

Oblíbené Spaghetti z organické tvrdé BIO pšenice s typicky drsným povrchem, který dobře přijímá a vyzdvihuje veškerou chuť doprovodných omáček.

Tradičně tvarované italské těstoviny Strozzapreti z hrubé semoliny v BIO kvalitě.

Lahodná italská passata nasládlé chuti s hladkou konzistencí, vyrobená pouze z dokonale vyzrálých rajčat.