České vinařské regiony
Nejprodávanější
Plné ovocné víno s tóny černého rybízu, lesního ovoce a zavařenin. Hodí se k široké škále pokrmů, jako je hovězí maso, zvěřina, uzeniny a sýry.
JS-CS
JS-HIB
Toto suché víno leželo 12 měsíců na velkých dubových sudech. Výrazné tóny zahradního a tropického ovoce. V ústech plné, aromatické se svěží kyselinkou.
JS-CHAR
Nadchne vás plnou a hravou květinovou vůní. Chuť je sladce lahodná, s tóny medu, liči a pomeranče. Hodí se třeba k orientální kuchyni a dezertům.
JS-PAL
JS-RR
Chuť je svůdná a mladistvá. Plané broskve, limety a zelené jablko doplní šťavnatá dochuť. Vůně je bohatá, prolíná se v ní angrešt, hluchavka i zelené melouny.
JS-S
Vůně planých trnek s tóny ožehnutého dřeva a kandovaného ovoce přechází v elegantní chuť jahodové marmelády a široce strukturované třísloviny.
JS-RM
NEP-CH
NEP-RIE7
VV-RB
Typický Sauvignon se zcela jasnou odrůdovou aromatikou a patrem. Hodí se k běžnému pití, čerstvým sýrům či salátům.
VV-SVG
Cuvée odrůd Chardonnay, Sauvignon a Pinos Gris. Plné víno, harmonická kyselinka, velmi dobře zakomponovaný zbytkový cukr a dlouhá dochuť. Nefiltrováno.
DVO-AU
Základem tohoto vína je Merlot, podpořený dále strukturou Cabernet Sauvignonu a jemností a sametovostí Pinot Noir z jejich nejlepší vinice v trati Stará hora.
DVO-LR
Víno se svěží kyselinkou, výrazným ovocným charakterem a přes „nulový“ zbytek cukru velmi harmonické s jemnou vyzrálou kyselinkou. Nefiltrováno.
DVO-CH
Víno s vůní přezrálého černého rybízu, peckovitého ovoce a koření. Plná chuť s tóny sušených švestek, marmelády, skořice a sladkého dřeva. Nefiltrováno.
DVO-MER
Víno bylo vytvořeno postupem starým více jak 8 tisíc let – kvasilo a zrálo 11 měsíců v originální nádobě QVEVRI ze speciální hlíny z Gruzie.
DVO-TR
Vína z České republiky jsou pro nás doplňkem a tak nabízíme výběr od našich oblíbených vinařů z Moravy.