Paté z divočáka (de Jabalí) s lanýžem
Kód: ZU-EO-DISouvisející produkty
Detailní popis produktu
Zubia Patés - Paté de Jabalí - Paté z divočáka s lanýžem
Plech 130 g
Paté de Paté de Jabalí, neboli kančí, poctivá zvěřinová terinka hrubší struktury s masem z divočáka, připravovaná dle tradičních rodinných receptur. Její chuť dolaďuje jemné aroma lanýže a bílého pepře. Pochází ze španělského Baskicka.
V praktickém balení Easy open - konzerva se otvírá z obou stran, takže lze obsah jednoduše vyklopit a rovnou servírovat.
Složení: kančí maso (20%), vepřový lalok, slanina a vepřová játra, sušené mléko, vejce, aroma černého lanýže, armagnac, houby, olivový olej, sůl, bílý pepř, cukr, konzervant E250
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělské masové paštiky a pěny |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Baskicko |
Hmotnost: | 135 g |
Počet ks v balení: | 12 ks |
Společnost Zubia Patés a naše nabídka paštik a pěn
Baskická společnost Zubia Patés se věnuje výrobě paštik a pěn především z husího a kachního masa. Dále pak z vepřového masa, další drůbeže či zvěřiny. V sortimentu můžeme najít další produkty jako např. foie gras, kachní prsa, nebo tradiční pastu Piparra z červené papriky.
Rodinný podnik Patés Zubia se nachází v městečku Eskoriatza, v Baskicku obklopen přírodou. V tomto prostředí se narodil zakladatel José Luis Zubia. Po získání potřebných zkušeností u nejlepších francouzských výrobců se José vrátil zpět do vlasti a jako součást malého rodinného řeznictví začal produkovat své první paštiky. Výsledkem dlouholeté práce je rovnováha mezi využitím současných technologií a respektem k surovině.
Kvalitní paštiky s tradiční receptury uvádí José na trh od roku 1982 a roku 1990 pak další generace rodiny.