Chorizo, salámky - španělské masové speciality
Španělé kromě šunky milují také další speciality, jako je paprikové chorizo, salámek salchichón s pepřem, jemný hřbet lomo či katalánský fuet. Těmto produktům se neříká uzeniny, protože jsou sušené. Správný výraz je embutidos nebo charcuterie.
V nabídce najdete produkty od výrobců Martínez Somalo (Rioja) nebo Rokelin (Teruel).
Nejprodávanější

Čerstvé chorizo s příchutí vína, které se perfektně hodí na grilování a vaření. Balení obsahuje 3 kusy.150 g

Čerstvé chorizo tradiční receptury, které se perfektně hodí na grilování a vaření. Balení obsahuje 3 kusy.150 g

Čerstvé chorizo velmi pikantní, které se perfektně hodí na grilování a vaření. Balení obsahuje 3 kusy.150 g

Čerstvé chorizo s příchutí mediterraneo, které se perfektně hodí na grilování a vaření. Balení obsahuje 3 kusy.150 g AKCE! (PŮV. CENA 68,-)

Čerstvé chorizo pikantní chuti, vyrobené dle tradiční receptury. Perfektně se hodí na grilování a vaření. Balení obsahuje 3 kousky. 150 g

Toto jemné Chorizo je nakrájené na tenké plátky a ihned nachystané k jídlu. Ideální na přípravu tapas a obložených talířů. 100 g AKCE! (PŮV. CENA 64,-)