PRODEJNA OTEVŘENA PO - PÁ 10:00 - 16:00

Remelluri Reserva Magnum

Kód: REM-RE-MGN
Značka: Remelluri
2 420 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

V ústech je jemné avšak intenzivní a plné s dlouhou dochutí. Vhodné k archivaci. Lahev formátu Magnum 1,5 L je navíc uložena v dřevěné krabici.

 

jehněčí maso_1jehněčí masovyzrálé sýry

Detailní informace

Detailní popis produktu

Remelluri - Reserva Magnum 1,5 L v dřevěné dárkové krabici

Tempranillo, Garnacha, Graciano, Viura a Malvasia
Alc.: 14 %

Jedinečné víno vytvořené z kombinace červených a bílých hroznů. Reserva je stěžejní víno Granja Ntra. Señora de Remelluri. Sbírají se na něj hrozny ze tří údolí, která usedlost obklopují - Remelluri, Valderremelluri a Villaescusa. Patří do obcí Labastida (Rioja Alavesa), Rivas de Tereso a San Vicente de La Sonsierra (Rioja Alta).

Sklizeň probíhá ručně, hrozny jsou sbírány do 20 kg boxů a poté ihned přepravovány do vinařství, kde se pečlivě ručně třídí na třídicích stolech. Fermentace probíhá pomocí vlastních přirozených kvasinek. Víno je stařené 17 měsíců v dubových francouzských sudech a po té ještě minimálně rok v lahvi.

Má třešňovou barvu s velmi dobrou hloubkou a granátovým okrajem. Vůně je bohatá, intenzivní s nádechem černého a červeného ovoce. Také můžeme cítit minerály, houby a bylinky. V ústech je jemné avšak intenzivní a plné s dlouhou dochutí. Hodí se k telecímu, pečenému masu, jehněčímu, ovčímu sýru a grilovaným pokrmům. Doporučená teplota podávání 16°C.

penin 93   parker 93

Doplňkové parametry

Kategorie: Červené víno
Region, země: Rioja (ESP)
Druh: Červené
Obsah cukru: Suché
Typ vína: Reserva
Ročník: 2011
Odrůda: Garnacha, Graciano, Malvasía, Tempranillo, Viura (Macabeo)
Objem: 1,5 l
Zrání: Barikový sud
Položka byla vyprodána…

remelluri

Vinařství Remelluri se nachází v oblasti Rioja Alavesa na ploše 154 ha pod horou Sierra de Toloño. Některé části vinice, kde se pěstují i bílá vína se nachází v nadmořských výškách okolo 700 m. První písemné zmínky o produkci vinařství Remelluri najdeme v roce 1596 a první doložené vykopávky se datují do 10 století. Sběr vína probíhá zpravidla od začátku října do jeho druhé poloviny s průměrnou výtěžností 5.700 kg/ha. Víno se po maceraci stáčí do sudů v období od prosince do dubna. V sudech se pak nechává zrát dostatečně dlouho, aby se zajistil potenciál dalšího zrání na lahvi.

Remelluri

 


 

→ PŘEJÍT DO OBLASTI RIOJA

 


 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení