OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

PICOS Hojas de pan 'chlebové lístky'

Kód: PIC-PH-2
45 Kč
Skladem

Tenké, extra křupavé chlebové lístky "Hojas" ideálně doplní nejrůznější pomazánky a dipy. Chutnají ale skvěle i samotné nebo s olivovým olejem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Panadería Obando - Picos Hojas de pan - "chlebové lístky"

150 g

Užijte si nejjemnější chuť těchto tenkých, extra křupavých chlebových lístků. Jedná se o picos typu Regañá, tedy tenkých plátků namísto klasických rohlíčků. Čistá chuť těchto picos ideálně doplní nejrůznější pomazánky a dipy.

Co jsou to vlastně Picos?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Předností picos je právě to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a mnoha dalším středomořským pochutinám. Picos se v gastronomii používají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Picos - tradiční španělské trvanlivé pečivo
Země původu, region: Španělsko, Andalusie
Hmotnost: 150 g

Pekárna Panadería Artesana Obando a naše nabídka trvanlivého pečiva

panaderia-obando

„Pouze odhodlání může z něčeho vedlejšího udělat protagonistu každého sousta“

TRADICE DOMÁCÍ PEKAŘSKÉ VÝROBY
Společnost Panadería Artesana Obando působí na trhu od roku 1965. Dlouholetá usilovná práce a důvěra v pokrok a technologické inovace, udělala z malé, tradiční pekárny přední společnost v tomto odvětví. Panaderia Obando denně vyrábí a distribuuje sortiment téměř 200 druhů produktů více než 25 000 zákazníkům po celém světě. „Naše tajemství je velmi jednoduché, používáme suroviny té nejvyšší kvality“. Aby toho mohli docílit, obiloviny pěstují udržitelným způsobem na svých farmách a další suroviny, jako je sůl a olivový olej pečlivě vybírají.

picos-obando-gallery

CO JSOU TO VLASTNĚ PICOS?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Předností picos je právě to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a mnoha dalším středomořským pochutinám. Picos se v gastronomii používají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz