Kuřecí stehýnka (Jamoncitos de pollo en salsa de perdiz) v omáčce
Kód: ALA-JAM-PSouvisející produkty
Detailní popis produktu
La Alacena - Jamoncitos de pollo en salsa de perdiz - Kuřecí stehýnka v omáčce
Konzerva 470 g
"En salsa de perdiz" by se také dalo volně přeložit jako "nadivoko". Šťavnatá kuřecí stehýnka připravená v domácí omáčce obsahující bobkový list, česnek, černý pepř, olivový olej, stařený vinný ocet a sůl.
Konzerva obsahuje 4 kuřecí stehýnka ponořená v omáčce. Doporučujeme podávat ohřáté jako předkrm s bagetou nebo hlavní chod s přílohou.
La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.
Tip na servírování:
Složení: kuřecí stehýnka (65%), olivový olej extra virgen, slunečnicový olej, stařený vinný ocet, česnek, bobkový list, sůl a kuličky pepře
Doplňkové parametry
Kategorie: | Masové speciality |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Castilla La Mancha |
Hmotnost: | 470 g |
Rodinná konzervárna La Alacena a naše nabídka masových specialit
La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.
Kromě omáček často využívají také metodu nakládání escabeche. Escabeche je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.