OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

Kuřecí stehýnka (Jamoncitos de pollo en salsa de perdiz) v omáčce

Kód: ALA-JAM-P
Novinka
Značka: La Alacena
242 Kč
Skladem

Kuřecí stehýnka "nadivoko" připravená v domácí omáčce s kořením a vinným octem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

La Alacena - Jamoncitos de pollo en salsa de perdiz - Kuřecí stehýnka v omáčce

Konzerva 470 g

"En salsa de perdiz" by se také dalo volně přeložit jako "nadivoko". Šťavnatá kuřecí stehýnka připravená v domácí omáčce obsahující bobkový list, česnek, černý pepř, olivový olej, stařený vinný ocet a sůl.
Konzerva obsahuje 4 kuřecí stehýnka ponořená v omáčce. Doporučujeme podávat ohřáté jako předkrm s bagetou nebo hlavní chod s přílohou.

La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.

cutlery-crossed-svgrepo-com  Tip na servírování: 

Doplňkové parametry

Kategorie: Masové speciality
Země původu, region: Španělsko, Castilla La Mancha
Hmotnost: 470 g

Rodinná konzervárna La Alacena a naše nabídka masových specialit

la_alacena_blanco

La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.

 

La Alacena 

Kromě omáček často využívají také metodu nakládání escabeche. Escabeche je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz