La Alacena
Webová stránka značky: La AlacenaRodinná konzervárna La Alacena a naše nabídka masových specialit
La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.
Kromě omáček často využívají také metodu nakládání escabeche. Escabeche je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.

Kuřecí stehýnka "nadivoko" připravená v domácí omáčce s kořením a vinným octem. Stačí ohřát a podávat s přílohou dle chuti.

Kuřecí stehýnka v omáčce "a la cerveza", neboli na pivu se hodí jako předkrm s bagetou či hlavní chod s přílohou.

Vykoštěná křepelka ve skle. Nakládané maso v omáčce escabeche, což je velmi starý a tradiční způsob uchovávání masa.
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem