OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

Naše služby

reklamni-vina-darky

REKLAMNÍ VÍNA A DÁRKY

Pro vaše obchodní partnery, zákazníky či zaměstnance připravíme víno jako DÁRKOVÝ PŘEDMĚT. Firemní "reklamní" víno je možné odečíst od základu daně z příjmu, za předpokladu splnění několika podmínek (tiché víno 15% alk., v ceně do 500 Kč bez DPH, označené logem společnosti).

Tato vína s vámi pečlivě vybereme a v případě zájmu zajistíme také vhodné balení (tašky, krabice). Připravíme pro vás také grafiku na dárkový obal s vaším logem a požadovaným designem (firemní barvy, sezónní design, vaše motto atd.), včetně tisku a kompletace celé zakázky. Stejně tak můžeme připravit, při splnění podmínek výše, dárkové balíčky včetně delikates.

sommeliersky-servis

SOMMELIERSKÝ SERVIS

Rádi pro vás připravíme vinný catering přesně na míru. Zvládáme jak menší soukromý večírek, tak velké akce jako jsou plesy, golfové turnaje a dostihy. Pořádáme nejrůznější degustace, volné i řízené. Po domluvě lze zajistit soukromou degustaci pro vaše klienty nebo teambuilding pro zaměstnance.

velkoobchod

VELKOOBCHOD

Naše vína a delikatesy dodáváme také velkoobchodní a gastro klientele. Nejedná se pouze o špičkové restaurace a hotely, zásobujeme také malé vinotéky a obchody. Klientům poskytujeme školení na vína, studijní materiály a reklamní předměty.

 

phone PŘEJÍT NA KONTAKTY

 

naše služby

 

 


 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz