Paté Iberico s příchutí lanýže
Kód: ZU-PA-LASouvisející produkty
Detailní popis produktu
Zubia Patés - Paté Iberico a la trufa negra - Paté iberské s příchutí lanýž
Plech 78 g
Paté Iberico a la trufa negra je jemné "svačinové" paté vyrobené z masa, jater a slaniny iberských vepřů. Chuť paté dolaďuje aroma černého lanýže. Připravované dle tradičních rodinných receptur. Pochází ze španělského Baskicka.
Složení: voda, vepřová játra (19%), vepřová slanina a lalok, mléko, vejce, sůl, sójová bílkovina, koření, aroma z lanýže a olivového oleje (0,2%), dextróza, látka zvýrazňující chuť E621, antioxidant E316, stabilizátor E451 a konzervant E250
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělské masové paštiky a pěny |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Baskicko |
Hmotnost: | 78 g |
Počet ks v balení: | 24 ks |
Společnost Zubia Patés a naše nabídka paštik a pěn
Baskická společnost Zubia Patés se věnuje výrobě paštik a pěn především z husího a kachního masa. Dále pak z vepřového masa, další drůbeže či zvěřiny. V sortimentu můžeme najít další produkty jako např. foie gras, kachní prsa, nebo tradiční pastu Piparra z červené papriky.
Rodinný podnik Patés Zubia se nachází v městečku Eskoriatza, v Baskicku obklopen přírodou. V tomto prostředí se narodil zakladatel José Luis Zubia. Po získání potřebných zkušeností u nejlepších francouzských výrobců se José vrátil zpět do vlasti a jako součást malého rodinného řeznictví začal produkovat své první paštiky. Výsledkem dlouholeté práce je rovnováha mezi využitím současných technologií a respektem k surovině.
Kvalitní paštiky s tradiční receptury uvádí José na trh od roku 1982 a roku 1990 pak další generace rodiny.