OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

Ajala čokoláda NUGÁTOVÁ lískový oříšek

Kód: AJ-NUG
125 Kč
Skladem

Tato božsky krémová čokoláda s lískooříškovým nugátem vás odnese do říše chuťové extáze. Lehce v ní jiskří chuť karamelu a svěží nádech ovoce.
48% kakao

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ajala čokoláda NUGÁTOVÁ lískový oříšek

Váha: 45 g

Vychutnejte si dokonale krémovou rozkoš s hladivou chutí čokolády a jemně pražených lískových oříšků. Lehce v ní jiskří chuť karamelu a svěží nádech ovoce. Na povrchu je hebká jako samet, v ústech příjemně klouže a neuvěřitelně lehce se rozpouští na jazyku. Nechte se obejmout konejšivou chutí této nugátové čokolády, která vás odnese do měkkého pelíšku, kde vládne jen pohoda a klid.

Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, lískové ořechy 25%, bio kakaové máslo

Obsah kakaového podílu: 48%. Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda a káva
Země původu, region: Dominikánská republika
Hmotnost: 45 g

Manufaktura AJALA a naše nabídka čokolád

Ajala

V AJALA chocolate vám chtějí ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Taková čokoláda, která není nezdravou cukrovinkou, ale opravdovým pokrmem bohů plným chuti a zdraví prospěšných látek.

Výroba čokolády se stala zapomenutým uměním. Přitom ještě za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. S Ajalou navazují na tuto tradici a snaží se dělat s pomocí starých metod i moderních postupů tu nejlepší čokoládu na světě. Používají výběrové kakaové boby z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika. Dbají na to, aby šlo o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Díky tomu ví, že je o rostliny výborně postaráno. Důkazem je jeho výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat.

Ajala Chocolate

Všechny čokolády osobně vyrábí v Česku, konkrétně v Brně. Jen tak mohou zaručit 100% kvalitu a zodpovědný přístup ke každé jednotlivé tabulce. Vše souvisí se vším a vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je jejich největší prioritou. S farmáři spolupracují buď přímo nebo co nejtěsněji. Dostanou tak za kakao více peněz, zlepší kvalitu svého života a mají větší motivaci starat se o kakaovníky ještě lépe. Výběrové kakao roste ve stínu vysokých stromů, takže jeho pěstování přispívá k záchraně pralesa. Na obaly využívají ručně tištěné papíry Calico z Česka a snaží se nacházet místní zdroje i u dalších surovin. Přeměna kakaového bobu v tabulku čokolády trvá v jejich manufaktuře asi deset dní. To je opravdu hodně času, každá hodina navíc se ale vyplatí.

Možná už si to ani neuvědomujeme, ale průmyslově vyráběné čokolády (což jsou vlastně všechny, které najdete v supermarketech) pochází od několika málo firem. Ty se soustřeďují na snižování nákladů a vyšší prodeje i za cenu horší kvality samotné čokolády.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz