PRODEJNA OTEVŘENA PO - PÁ 10:00 - 16:00

SIDRA Gorenak - kvašený jablečný nápoj

Kód: SID-G
Akce
Značka: Zapiain
163 Kč 119 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Sidra je nízkoalkoholický (6%) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZAPIAIN SAGARDOA - Sidra

Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6%) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu.

Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián. Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů.

Jak pít sidru?
Sidra by se měla pít studená, ale ne podchlazená, okolo 10-12°C. Před otevřením držte lahev dnem vzhůru a dobře protřepejte, aby se rozpustil přírodní sediment a aktivoval se přirozený obsah oxidu uhličitého. Tenkým pomalým proudem nalijte do sklenice z tenkého skla pouze takové množství, které rovnou vypijete. Odstání ve sklenici sidře nesvědčí. Jak se říká - Sidra vždy v lahvi nebo v žaludku!

Jak správně nalít sidru se naučíte ZDE!

Sidra Zapiain neobsahuje konzervační prostředky a neobsahuje síru. Doporučená spotřeba je 10-12 měsíců od data stočení do lahví. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sidra
Region, země: Baskicko (ESP)
Objem: 0,75 l
Položka byla vyprodána…

zapiain

Tradiční baskická sidrérie Zapiain. Spojení jména Zapiain s jablečným moštem má dlouhou historii. Odkazuje na písemnou zmínku o prodeji jablečného cideru Juanese de Zapiain již v roce 1595! Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián.

Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů.

Zapiain

Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6%) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu.

Sidra by se měla pít studená, ale ne podchlazená, okolo 10-12°C. Před otevřením držte lahev dnem vzhůru a dobře protřepejte, aby se rozpustil přírodní sediment a aktivoval se přirozený obsah oxidu uhličitého. Tenkým pomalým proudem nalijte do sklenice z tenkého skla pouze takové množství, které rovnou vypijete. Odstání ve sklenici sidře nesvědčí. Jak se říká - Sidra vždy v lahvi nebo v žaludku!

Jak správně nalít sidru se naučíte →ZDE!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení