DORUČENÍ DO VÁNOC GARANTUJEME U OBJEDNÁVEK REALIZOVANÝCH (VČETNĚ PLATBY) DO 12. 12. 2021

SIDRA Gorenak - kvašený jablečný nápoj

Kód: SID-G
Akce
Značka: Zapiain
163 Kč 119 Kč
Skladem

Sidra je nízkoalkoholický (6%) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZAPIAIN SAGARDOA - Sidra

Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6%) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu.

Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián. Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů.

Jak pít sidru?
Sidra by se měla pít studená, ale ne podchlazená, okolo 10-12°C. Před otevřením držte lahev dnem vzhůru a dobře protřepejte, aby se rozpustil přírodní sediment a aktivoval se přirozený obsah oxidu uhličitého. Tenkým pomalým proudem nalijte do sklenice z tenkého skla pouze takové množství, které rovnou vypijete. Odstání ve sklenici sidře nesvědčí. Jak se říká - Sidra vždy v lahvi nebo v žaludku!

Jak správně nalít sidru se naučíte ZDE!

Sidra Zapiain neobsahuje konzervační prostředky a neobsahuje síru. Doporučená spotřeba je 10-12 měsíců od data stočení do lahví. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sidra
Objem: 0,75 l

zapiain

Tradiční baskická sidrérie Zapiain. Spojení jména Zapiain s jablečným moštem má dlouhou historii. Odkazuje na písemnou zmínku o prodeji jablečného cideru Juanese de Zapiain již v roce 1595! Sidrerie Zapiain sídlí v městečku Astigarraga, nedaleko San Sebastián.

Od roku 2006 dodržuje přísné normy a standardy (ISO 9001 a IFS). Jedná se o mezinárodní standard garantující kvalitu a bezpečnost produktů.

Zapiain

Sidra (baskicky Sagardo) je nízkoalkoholický (6%) přírodní jablečný nápoj bez konzervačních látek, neobsahuje ani žádnou přidanou síru. Jeho oxid uhličitý pochází s přirozeného procesu fermentace. Jedná se o tradiční osvěžující baskickou specialitu.

Sidra by se měla pít studená, ale ne podchlazená, okolo 10-12°C. Před otevřením držte lahev dnem vzhůru a dobře protřepejte, aby se rozpustil přírodní sediment a aktivoval se přirozený obsah oxidu uhličitého. Tenkým pomalým proudem nalijte do sklenice z tenkého skla pouze takové množství, které rovnou vypijete. Odstání ve sklenici sidře nesvědčí. Jak se říká - Sidra vždy v lahvi nebo v žaludku!

Jak správně nalít sidru se naučíte →ZDE!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz