Paté koroptev (de Perdiz) s portským vínem
Kód: ZU-EO-KSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Zubia Patés - Paté de Perdiz - Paté koroptev s portským vínem
Plech 130 g
Paté de Perdiz je poctivá zvěřinová terinka hrubší struktury s masem z koroptve, připravovaná dle tradičních rodinných receptur. Její chuť je doladěna portským vínem a bílým pepřem. Pochází ze španělského Baskicka.
V praktickém balení Easy open - konzerva se otvírá z obou stran, takže lze obsah jednoduše vyklopit a rovnou servírovat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Baskicko |
Hmotnost: | 125 g |
Baskická společnost Zubia Patés se věnuje výrobě paštik a pěn především z husího a kachního masa. Dále pak z vepřového masa, další drůbeže či zvěřiny. V sortimentu můžeme najít další produkty jako např. foie gras, kachní prsa, nebo tradiční pastu Piparra z červené papriky.
Rodinný podnik Patés Zubia se nachází v městečku Eskoriatza, v Baskicku obklopen přírodou. V tomto prostředí se narodil zakladatel José Luis Zubia. Po získání potřebných zkušeností u nejlepších francouzských výrobců se José vrátil zpět do vlasti a jako součást malého rodinného řeznictví začal produkovat své první paštiky. Výsledkem dlouholeté práce je rovnováha mezi využitím současných technologií a respektem k surovině.
Kvalitní paštiky s tradiční receptury uvádí José na trh od roku 1982 a roku 1990 pak další generace rodiny.