Jamón Ibérico
Nejprodávanější
Iberská kýta s kostí (zadní noha) z černého prasete. Maso je prorostlé jemným tukem, a to ho dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté. K ručnímu krájení. 7-8 kg
VH-JIK
Novinka
Tenké plátky delikátní iberské šunky ze zadní nohy, tedy kýty černého prasátka Ibérico de Cebo. Plátky jsou oddělené folií pro snadné servírování. 80 g
MSI-L-JC
Vykoštěná Iberská šunka z černého prasete, vhodná ke krájení na nářezáku. Maso je prorostlé jemným tukem, a to ho dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté.
VH-JIK-D
Iberská přední noha s kostí z černého prasete. Maso je prorostlé jemným tukem, a to ho dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté. K ručnímu krájení. 5 kg
VH-PI
Paleta, neboli přední vykoštěná noha z černého prasete. Maso je prorostlé jemným tukem, a to ho dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté. Vhodné na nářezák.
VH-PI-D
Výseč z vykoštěné přední nohy černého prasete, vhodná i k ručnímu krájení. Maso je prorostlé jemným tukem, a to ho dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté.
VH-PI-D2
Šunka Jamón Ibérico je vyráběna ze speciální rasy černých iberských prasat. Tato sušená šunka je naprostým originálem v celosvětovém měřítku.
Výrobce Vallehermoso Ibéricos chová svoje prasátka v prestižní oblasti Guijuelo v Salamance na vlastních farmách. Jejich maso je velmi mramorované (=prorostlé jemným tukem) a to ho dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté. Paleta ibérico je šunka z přední nohy, neboli ramínka, a nejvíce ceněný Jamón Ibérico je šunka ze zadní nohy, neboli kýty.