DORUČENÍ DO VÁNOC GARANTUJEME U OBJEDNÁVEK REALIZOVANÝCH (VČETNĚ PLATBY) DO 12. 12. 2021

Ajala čokoláda KOKOS A ANANAS

Kód: AJ-KA
103 Kč
Skladem

53% cacao 100% lásky

Čokoláda se svěží příchutí kokos a ananas.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ajala čokoláda KOKOS A ANANAS

Váha: 45 g

Pokud při otevření této tabulky cítíte mořský vánek a slyšíte rytmy salsy, tak pozor, nejste na dovolené. To vás tam láká naše tropická čokoláda, která je inspirovaná slavným karibským koktejlem. Svěží chutě ananasu a kokosu totiž jsou dobré nejen s rumem, ale i s kakaovými boby.

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Složení: Kakaové boby, sušená třtinová šťáva, sušený kokos, lyofilizovaný ananas, kakaové máslo

Obsah kakaového podílu 53 %. Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda, káva
Země původu, region: Dominikánská republika/Nicaragua
Hmotnost: 45 g

Ajala

V AJALA chocolate vám chtějí ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Taková čokoláda, která není nezdravou cukrovinkou, ale opravdovým pokrmem bohů plným chuti a zdraví prospěšných látek.

Výroba čokolády se stala zapomenutým uměním. Přitom ještě za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. S Ajalou navazují na tuto tradici a snaží se dělat s pomocí starých metod i moderních postupů tu nejlepší čokoládu na světě. Používají výběrové kakaové boby z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika. Dbají na to, aby šlo o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Díky tomu ví, že je o rostliny výborně postaráno. Důkazem je jeho výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat.

Ajala Chocolate

Všechny čokolády osobně vyrábí v Česku, konkrétně v Brně. Jen tak mohou zaručit 100% kvalitu a zodpovědný přístup ke každé jednotlivé tabulce. Vše souvisí se vším a vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je jejich největší prioritou. S farmáři spolupracují buď přímo nebo co nejtěsněji. Dostanou tak za kakao více peněz, zlepší kvalitu svého života a mají větší motivaci starat se o kakaovníky ještě lépe. Výběrové kakao roste ve stínu vysokých stromů, takže jeho pěstování přispívá k záchraně pralesa. Na obaly využívají ručně tištěné papíry Calico z Česka a snaží se nacházet místní zdroje i u dalších surovin. Přeměna kakaového bobu v tabulku čokolády trvá v jejich manufaktuře asi deset dní. To je opravdu hodně času, každá hodina navíc se ale vyplatí.

Možná už si to ani neuvědomujeme, ale průmyslově vyráběné čokolády (což jsou vlastně všechny, které najdete v supermarketech) pochází od několika málo firem. Ty se soustřeďují na snižování nákladů a vyšší prodeje i za cenu horší kvality samotné čokolády.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz