Salchichón Ibérico Bellota Loncheado (plátky)
Kód: VH-S-LONSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Vallehermoso Ibéricos - Salchichón Ibérico de Bellota plátky
Váha: 100 g
Krájený salámek Salchichón Ibérico de Bellota. Jedná se o tradiční produkt vyrobený z mletého libového a tučného masa, soli a pepře. Maso pochází z černých iberských prasat nejvyšší kvality Bellota. Plní se do přírodního střívka a pomalu suší po dobu minimálně 3 měsíců. Prasátka jsou chována v prestižní oblasti Guijuelo v Salamance, na vlastních farmách a krmena pouze žaludy.
Doporučení: Pro ideální chuť je dobré produkt vyjmout z chladničky a otevřít obal asi 30 minut před konzumací. Pouze při pokojové teplotě dokonale vynikne chuť a aroma tohoto produktu.
/minimální doba trvanlivosti 10.12.2021/
Doplňkové parametry
Kategorie: | Salchichón |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Castilla y León |
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Vallehermoso Ibéricos nám přináší širokou nabídku iberských produktů těch nejvybranějších chutí, vyrobených z kvalitních přírodních surovin. Sídlí v Salamance v prestižním regionu Guijuelo. Klíčem úspěchu značky Vallehermoso je kontrola všech fází výrobního procesu (od výběru plemene, přes péči o chov až přes marketing finálního produktu).
100% Přírodní - Výrobky pochází z prasat krmených 100% přírodními surovinami. S vlastní výrobou krmiv pak mohou garanovat jejich maximální kvalitu. Snaží se pracovat tak, aby byl výrobní proces čím dál více udržitelný a prospěšný pro životní prostředí. Díky inovativním výzkumným projektům využívají efektivních systémů krmení zaměřených na minimalizaci vstupních zdrojů a vzniklého odpadu.
Pro společnost je bezpečnost potravin prioritou, proto všechny výrobky pochází z iberských prasat chovaných na vlastních farmách. Díky tomu jsou schopni zaručit excelentní hygienu a kontrolu celého řetězce zpracování masa. Všechny výrobky nesou certifikáty kvality a označení původu.
V nabídce najdete tyto produkty: iberská šunka, iberské lomo, iberský salchichón a iberské chorizo.